Post by desadipera on Mar 5, 2022 8:21:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dan the Man: Action Platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dan the Man: Action Platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ξεκλείδωμα σημείων ▞▞▞
▞▞▞ Dan the Man: Action Platformer 2022 version ▞▞▞
Έχει πολλές διαφημίσεις για αυτό το λόγο βάζω 4
ΤΕΛΕΙΟ
Μου αρέσει το παιχνίδι, χάρη στη δημιουργία περισσότερων
Νέα δωρεάν στάδια και ιστορίες plz αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό
Τρομερός. Μου άρεσε το πρώτο μέρος, αλλά μετά την εμφάνιση μιας διαφήμισης, καταστρέφει εντελώς το παιχνίδι από μια μαύρη οθόνη. Τουλάχιστον διορθώστε το πρόβλημα αντί να κάνετε περισσότερες ενημερώσεις. Θα έβλεπα ΛΙΓΕΣ διαφημίσεις, αυτό το παιχνίδι θα ήταν πιο διασκεδαστικό αν δεν υπήρχαν διαφημίσεις...
Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. είναι φοβερό ακόμη και ξέρω ότι έπαιξα σε λίγα επίπεδα, αλλά είναι ακόμα καλό. I loooovveee και το αφεντικό παλεύει!!
Παιδιά το κατέβασε πριν 10 λεπτά είναι τέλειο και φοβερό κατεβαστετο
ωραίο παιχνίδι αλλά έχει πολλές διαφημίσεις και όταν δεν το κάνω δεν μπορώ 😭😤
Κρυμμένο πίσω από έναν τοίχο πληρωμής ή/και έναν τοίχο διαφημίσεων. Θα το συνιστούσα για την καλή ιστορία και τα στοιχεία ελέγχου, δεν θα το συνιστούσα για αυτές τις ενοχλητικές αγορές εφαρμογών
Πολύ καλή περιπέτεια
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι πρώτα. αλλά, αφού έγινε δύσκολο. Νίκησα όλους τους εχθρούς και καταστρέφω επίσης το αφεντικό. αυτό είναι ένα διασκεδαστικό και δύσκολο παιχνίδι.
Είναι το αγαπημένο μου 2d παιχνίδι για κινητά
Το καλό παιχνίδι είναι πολύ καλό για πολλές διαφημίσεις, όπως κάθε 1 έως 2 λεπτά, υπάρχουν εταιρείες που μισούν τις διαφημίσεις που το κάνουν αυτό
Dan the Man: Action Platformer Spillehall rpud
Πληρωμή για το παιχνίδι, έτσι ώστε δεν χρειάστηκε να δω διαφημίσεις μόνο για να διαπιστώσω ότι παίρνετε μόνο μια ιστορία για τα χρήματά σας, τις άλλες δύο ιστορίες πρέπει να αγοράσετε με διπλάσια τιμή, δεν μπορώ να κάνω το multiplayer γιατί λέει ότι δεν εντοπίστηκε σύνδεση στο διαδίκτυο ή κάτι τέτοιο, οι περιπέτειες είναι κλειδωμένες πίσω από χρονόμετρα, επομένως πρέπει να περιμένετε μέρες μεταξύ των περιπετειών, η επιβίωση δεν πέφτει σχεδόν καθόλου χρυσός, οπότε χρειάζεται για πάντα για να αναβαθμίσετε τους χαρακτήρες σας. Ωραίο παιχνίδι, αλλά υπάρχει πάρα πολύ περιεχόμενο που είναι χρονικά περιορισμένο ή πρέπει να αγοραστεί.Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι tbh, αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχω δει ποτέ ένα παιχνίδι τόσο υψηλής ποιότητας να σας πλημμυρίζει με τόσες πολλές διαφημίσεις. Κάθε. Μονόκλινο. Σημείο ελέγχου. Πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση και κάθε 2 ΕΠΙΠΕΔΑ σε λειτουργία ιστορίας μετά τον κόσμο 1 θα πρέπει να περιμένετε 6 ΩΡΕΣ εκτός και αν παρακολουθήσετε μια τεράστια ποσότητα διαφημίσεων ή έχετε premium, προγραμματιστές, αν το διαβάσετε αυτό, έχετε ένα ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΟ παιχνίδι στα χέρια σας, αλλά παρακαλώ στο τουλάχιστον μείωσε τις διαφημίσεις Θα έβλεπα 100% τις προαιρετικές κάθε τόσο, η πλημμύρα διαφημίσεων καταστρέφει την εμπειρία
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, είναι τόσο διασκεδαστικό να παίζεις, αλλά πρέπει να βελτιώσεις τα γραφικά του, είναι καλές προτάσεις, αλλά πάντως μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και το boss fights του είναι τόσο εκπληκτικό
Υπέροχο παιχνίδι, είμαι πάντα λάτρης των pixel made games. Αυτό το παιχνίδι είχε πολλά χαρακτηριστικά που μου άρεσαν, αλλά αυτό που τα κατέστρεψε όλα ήταν ο όγκος των διαφημίσεων. Διαφήμιση πριν από την αναπαραγωγή ενός επιπέδου, διαφήμιση όταν βρίσκεται σε σημείο αποθήκευσης, διαφήμιση σε μια οθόνη φόρτωσης και, στη συνέχεια, όλες οι προσφορές που απλώς ρίχνουν στο πρόσωπό σας όλη την ώρα. Απλώς ενοχλήθηκα και το απεγκατέστησα μετά από άλλη διαφήμιση.
Ωραιο παιχνηδι
Παίζεται μόνο με ενεργοποιημένη τη λειτουργία αεροπλάνου. Διαφημίσεις σας ρίχνουν συνεχώς, όταν φτάσετε σε ένα σημείο αποθήκευσης, πεθάνετε, τερματίστε ένα επίπεδο. Φαίνεται ότι το παιχνίδι προσπαθεί να σας ξεγελάσει για να ξοδέψετε χρήματα. Σας ζητούν συνεχώς να αγοράσετε το παιχνίδι και δεν μπορείτε να κλείσετε το κουτί αμέσως, πρέπει να περιμένετε να ξεθωριάσει το κόκκινο X στη γωνία μετά από κάποιο χρονικό διάστημα για να συνεχίσετε να παίζετε. Το παιχνίδι είναι αξιοπρεπές, οι συνεχείς διαφημίσεις και οι προγραμματιστές που ζητούν τα χρήματά σας μειώνουν σημαντικά την απόλαυση.
Το καλύτερο παιχνίδι που παίζω κάθε μέρα
Είναι τόσο αργό που έχω γκρι πράγμα στην οθόνη μου και τόσο αργό
Gacha Life Rekreacyjne gsak
Όμορφο παιχνίδι αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά συναρπαστικό και έχει ένα συγκεκριμένο διασκεδαστικό δαχτυλίδι. Τα επίπεδα γίνονται πιο δύσκολα καθώς προχωράτε, αλλά αυτό είναι που αξίζει λίγο. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι αυτό το παιχνίδι δεν απαιτούσε σύνδεση στο διαδίκτυο για τα επίπεδα πρόσβασης και τώρα υπάρχει ένα χρονόμετρο που σας κάνει να περιμένετε τώρα. Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό και διασκεδαστικό, αλλά θα αγνοούσα προβλήματα όπως αυτό που έχουν παρουσιάσει άλλοι και θα δω αν μπορείτε να αλλάξετε το παιχνίδι ξανά όπως ήταν πριν.
Πολύ ορεο
Αυτό το παιχνίδι είναι μια σημαντική αρπαγή μετρητών. Το ίδιο το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ καλό, ωστόσο, ο αριθμός των διαφημίσεων που θα δείτε είναι γελοίος. Βρείτε ένα σημείο αποθήκευσης; Φορτώστε μια διαφήμιση. Δοκιμάστε τις προκλήσεις; Φορτώστε μια διαφήμιση. Θέλετε να συνεχίσετε να παίζετε; Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να περιμένετε 12 ώρες, εκτός και αν Φορτώσετε μια διαφήμιση! Και σας δίνουν επίσης την ευκαιρία να το απενεργοποιήσετε αλλά και πάλι αυτό κοστίζει χρήματα, τα οποία βγάζουν από τις διαφημίσεις. Κλείστε τη σύνδεσή σας πριν παίξετε διαφορετικά θα υποφέρετε.
Καταπληκτικό παιχνίδι
Είναι μια πολύ ωραία πλατφόρμα 2d style beat up. Ιδανικό για όσους αγαπούν το side scrolling ενώ δίνουν καλούς παλιομοδίτικούς αγώνες.
Ειναι ωραιο
Τέλειο παιχνίδι!
Από την πρόσφατη ενημέρωση, το παιχνίδι έχει εξαιρετικά αργά fps, πάνω από διαφημίσεις που διακόπτουν το παιχνίδι. Εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά αυτό πρέπει να διορθωθεί το συντομότερο
Σούπερ!
Ένα παιχνίδι όπως αυτό δεν αξίζει να παίξει με σύνδεση στο Internet
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το παιχνίδι είναι δωρεάν. Είναι γεμάτο περιεχόμενο. Ένα σίγουρα ένα παιχνίδι.
Είναι ένα σούπερ παιχνίδι, αλλά περισσότερες διαφημίσεις μπορώ να δώσω 4 αστέρια
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι💯💯👏👏👍👍👍❤️
Το παιχνίδι είναι φανταστικό.Αλλά χρειάζεσαι ακόμα καλούς αγώνες για πολλούς παίκτες και σου ζητάω να κάνεις 5 παίκτες σε πολλούς παίκτες
Dan the Man: Action Platformer Arcade xmon
Ουάου!! μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι! και μπορείς και multiplayer! μπορώ να παίξω με τον αδερφό μου. αλλά είναι δύσκολο να πάρεις πολλά νομίσματα αλλά χάρη στο στήθος! μπορεί να δώσει νομίσματα. πολύ καλό παιχνίδι!!
Τέλειο
Το ηλίθιο παιχνίδι παγώνει μετά από κάθε προσθήκη. Έχουν περάσει 5 μέρες. Προφανώς δεν δίνετε σημασία, διαγράψτε και προχωρήστε.
Dan the Man: Action Platformer آرکید tueb
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά το χρονόμετρο για να παίξετε περισσότερα επίπεδα καταστρέφει τη διασκέδαση.
Μου αρέσει! Μπράβο!
Dan the Man: Action Platformer ஆர்கேட் zmr
Υπέροχο πέρασμα πολύ καλό για ένα μεγάλο ταξίδι ή απλά για να παίξετε γενικά, αλλά δεν μου αρέσει το γεγονός ότι πρέπει να πληρώσετε για premium
Ναι όχι διαφημίσεις ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Το τελικό αφεντικό δεν ήταν αστείο για να πολεμήσει. Το παιχνίδι μοιάζει με το τελικό παιχνίδι του γεια του γείτονα. έκανε καθαρά τα παιδιά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μου άρεσε. Έπαιξα μερικά παιχνίδια συστήθηκαν παιχνίδια και ήταν πολύ αστεία για να παίξουν. Εμπιστευθείτε με, μπορείτε να βρείτε καλύτερα από αυτό. Μην είστε ανεμιστήρας
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό που μου αρέσει πολύ το στυλ μάχης, η μουσική και τα γραφικά και οι χαρακτήρες. Μέχρι στιγμής αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι μάχης που έχω παίξει ποτέ.