Post by desadipera on Mar 5, 2022 8:34:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroic Epic: A Choices Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroic Epic: A Choices Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codul de cheat crește monede ▞▞▞
▞▞▞ Heroic Epic: A Choices Game 2022 version ▞▞▞
Excelenta poveste
Ar putea fi începutul unei aventuri foarte plăcute. După ce am terminat primul capitol sunt curios să văd încotro se îndreaptă asta.
Heroic Epic: A Choices Game Vaidmenų žaid. tkp
Povestea bună, dar din anumite motive nu pot ajunge la reclame ca să am noroc.
Până acum este foarte bine, în ciuda unor greșeli minore de scriere.
Place
Tocmai am ajuns la capitolul 3 și mă distrez de minune. Am susținut întotdeauna Delight Games și grozavele lor povești interactive și aceasta este o altă poveste grozavă!
Indiferent de alegerea pe care o fac, nu pot obține primul rang în capitolul 7. Remediați această eroare.
Joc minunat, cu o poveste bună, grafică destul de medie
Ok, deci încă nu am terminat să-l citesc, dar când îl vei adăuga la cel mare😱 abia aștept pentru mai mulți ps. Poți să începi să lucrezi la Ranger. Îl iubesc pe acela
Minunata poveste. Așa cum îmi place. Thnx
O altă carte de povești grozavă.
După actualizare, primul capitol al tuturor cărților este blocat, cu excepția primului. De asemenea, s-au anunțat 11 puncte noroc adăugate după finalizarea primei cărți, aceasta nu a fost dată. Nu pot restabili toate capitolele salvate la instalarea proaspătă. Multe dintre capitolele citite sunt blocate din nou. Punctele de noroc nu sunt restaurate (am avut 567 de monede, am restaurat doar 433 de noroc). Din fericire, nu am dezinstalat această aplicație pe vechiul meu telefon. Mai multe de adăugat: poveștile sunt incredibil de minunate, alegerile sunt făcute cu multă viclenie.
Povestea captivantă... Mi-a plăcut fiecare parte din ea.
Povestea destul de interesantă în general.
Niciun videoclip de vizionat pentru a obține puncte pentru a continua capitolele... smulge
Buna poveste
Îl iubesc
Mi-a plăcut dinamica dintre erou și anti-erou.
Vreau să dau acestui joc 2 stele și jumătate. De obicei, îmi place o poveste din Delight Games. Acesta, nu atât. Poate doar eu, dar e doar... meh.
Mi-a plăcut cât de mult am ajuns înainte de a nu putea continua pentru că nu am avut destul noroc
Grozav
Heroic Epic: A Choices Game Hry na hrdiny qyi
Super poveste, mi-a plăcut până la capăt. Mi-aș dori să fie mai mult.
Primul capitol a fost foarte interesant, abia aștept mai mult.
Povestea bună, dar devine puțin confuză cu toate modificările POV. Ar putea folosi mai multe locuri interactive.
Joc bolnav
Minunat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MULȚUMESC PENTRU CĂRȚILE DVS
Niște prostii de recenzii false de 5 stele
Bun. Bine scris
Delight Games face unele dintre cele mai bune jocuri de aventură bazate pe text
Ia un joc... și o carte.
O altă piesă grozavă de la Delight Games. Mi-aș dori doar să fi fost mai puține greșeli de scriere - este ca și cum nimeni nu a citit asta deloc. Este accesibilă tuturor și, aș spune că orice strălucitor ar trebui să încerce, te pune pe gânduri și poate te poate ajuta fi mai bun la rezolvarea problemelor și, nu am avut niciodată multe probleme4, la fel cu alte jocuri4, este o aventură
erou, mi-aș dori ca asta să fie infinit
Fără adăugiri de urmărit... nu citesc mai departe
O povestire remarcabilă și tu poți alege în ce direcție se mișcă povestea, îmi place!
Povești grozave
Ignorând numeroasele greșeli de tipar și schimbarea constantă între timpul trecut și prezent, a fost o lectură destul de bună! Intriga a fost captivantă, iar personajele sunt bine dezvoltate. In orice caz. Deoarece acesta este un joc Delight și am achiziționat pachetul premium, nu mă așteptam să văd videoclipuri și să câștig noroc pentru a debloca următorul capitol!
Pony Town - Social MMORPG Игре улога mott
Heroic Epic: A Choices Game משחק תפקידים aot
Povestea bună și simplă a ficțiunii fantastice medievale. O lectură bună, dar nu excepțională. Aveți lacune și complotul este de neconceput. Credibilitatea poveștii este destul de lipsită. Punctul culminant nu poate satisface curiozitatea pe care o generează la începutul poveștii. Lot rămâne fără explicații, ceea ce distruge divertismentul. Per total unul bun. 3 stele.
Distracție și relaxare. Recomand in totalitate.
Jocul meu gratuit preferat.
Lectură fantastică.
Heroic Epic: A Choices Game Rollimängud rsfx
O poveste grozavă de până acum!
Minunat minunat minunat minunat minunat minunat minunat
Aceste jocuri sunt dăunătoare pentru programul meu de somn este greu să mă opresc odată ce le ridici. Există o mulțime de decese instantanee în aceasta, așa că trebuie să fii atent când faci alegeri.